Akademija Uci slobodno
TV B92: Matiš preko neta PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
subota, 14 februar 2015 11:40

Bulevar u 5 do 5 na TV B92: Matiš preko neta

 
НИС и у 2015. наставља да подржава развој локалних заједница PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 2
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao ПДИС ИНФО   
petak, 06 februar 2015 08:38

НИС и у 2015. наставља да подржава развој локалних заједница

PDIS_2015_NIS_NS_150203_12

Потписивањем споразума са десет општина и градова у којима НИС остварује делатност, започео је процес расподеле средстава кроз систем јавног конкурса.

Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а и представници десет градова и општина у Србији потписали су данас споразуме о стратешкој сарадњи на основу којих ће НИС наставити да улаже у развој локалних заједница кроз програм „Заједници заједно“.

Према потписаним споразумима, за најбоље пројекте са територија Новог Сада, Зрењанина, Панчева, Ниша, Чачка, Кикинде, Кањиже, Новог Бечеја, Србобрана и Житишта НИС ће издвојити више од 90 милиона динара.

 
TEDx Niš - Neformalno u formalnom obrazovanju - Saša Popović PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 3
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
sreda, 05 februar 2014 20:38

TEDx Niš - Neformalno u formalnom obrazovanju - Saša Popović

Na koji način savremena tehnologija može pomoći u prevazilaženju problema formalnog obrazovanja i kako izgleda model obrazovanja u kome ne postoji sistemska potreba za privatnim časovima, u kome su učenici uspešni, a profesori zadovoljni.

 
Akademija uči slobodno - Predstavljanje projekta PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 6
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
petak, 20 decembar 2013 13:51

Akademija uči slobodno - Predstavljanje projekta

Na sastanku aktiva direktora osnovnih škola Niša, Merošine, Doljevca, Svrljiga i Gadžinog Hana, koji je održan u prostorijama Školske uprave Niš u utorak 17. decembra predstavljen je Projekat Akademije uči slobodno koji vodi Saša Popović.

 
Internet konferencija 2013 - Vršac PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
subota, 26 oktobar 2013 21:40

Internet konferencija 2013 - Vršac

Vrsac_www

Konferencija

Nove tehnologije i novi mediji svakodnevno menjaju okruženje u kojem živimo. Tržište za mnoge mlade ljude je odavno prestalo da bude lokalno i postaje globalno. U trenutku kada na tržištu rada postoji preko 700.000 nezaposlenih krajnje je vreme da pomognemo i pokrenemo mlade da pronađu posao na globalnom, svetskom tržištu.

Želimo da u Vršcu napravimo konferenciju gde ćemo predstaviti uspešne primere ljudi koji svakodnevno žive i rade koristeći Internet za komunikaciju i rad, i da na taj način, zajedno sa ostalim motivacionim predavanjima podstaknemo publiku na učenje i usvajanje novih znanja i veština koje su konkurentne na svetskom tržištu.

 
U subotu TEDx konferencija u Nišu PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao TN   
subota, 12 oktobar 2013 01:45

Autor: Tijana Nikolić Izvor: City radio

U subotu TEDx konferencija u Nišu

U subotu, 12. oktobra, sa početkom u 11h u Pozorištu lutaka u Nišu održaće se TEDx konferencija na kojoj će posetioci imati priliku da čuju 14 govornika iz raznih oblasti.

Konferenciji će prisusutvovati oko 100 izabranih delegata, i oni će moći da čuju govore Ivana Minića, Sanje Knežević, Dragana Varagića, Tamare Kovačević, Srđana Dakića, Borislava Blagojevića, Eška Kurtića, Saše Popovića, Kristine Ivšić, Ane Divac, Nebojše Ozimića, Dejana Stojiljkovića i mnoge druge.

Govornik na TED konferenciji na raspolaganju ima ukupno 18 minuta da publici predstavi svoju ideju. Zato govornik mora biti izuzetno spreman, kako bi za to vreme uspeo da prenese svoju ideju, da iskaže njenu suštinu i na taj način promeni svet. Pokrenuti milionsku publiku na akciju svojom idejom i pričom, navesti ih da promene svoj život i učine svet boljim mestom svakako nije lako, ali zato ovi govori odišu neverovatnom energijom, kažu organizatori.

TEDx u Nišu ovog puta organizuje BEST - udruženje studenata tehnike Niš
TEDx u Nišu ovog puta organizuje BEST - udruženje studenata tehnike Niš

TEDx konferencija predstavlja idealan događaj za svakog ko je zainteresovan da čuje dobre, nove i zanimljive ideje, da predstavi svoju i preispita svoje mišljenje, znanje i stavove.

 


Strana 1 od 4
joomla templateinternet security reviews
Technology template by best internet security