Akademija Uci slobodno
TEDx Niš - Neformalno u formalnom obrazovanju - Saša Popović PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 3
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
sreda, 05 februar 2014 20:38

TEDx Niš - Neformalno u formalnom obrazovanju - Saša Popović

Na koji način savremena tehnologija može pomoći u prevazilaženju problema formalnog obrazovanja i kako izgleda model obrazovanja u kome ne postoji sistemska potreba za privatnim časovima, u kome su učenici uspešni, a profesori zadovoljni.

 
Akademija uči slobodno - Predstavljanje projekta PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 5
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
petak, 20 decembar 2013 13:51

Akademija uči slobodno - Predstavljanje projekta

Na sastanku aktiva direktora osnovnih škola Niša, Merošine, Doljevca, Svrljiga i Gadžinog Hana, koji je održan u prostorijama Školske uprave Niš u utorak 17. decembra predstavljen je Projekat Akademije uči slobodno koji vodi Saša Popović.

 
Internet konferencija 2013 - Vršac PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
subota, 26 oktobar 2013 21:40

Internet konferencija 2013 - Vršac

Vrsac_www

Konferencija

Nove tehnologije i novi mediji svakodnevno menjaju okruženje u kojem živimo. Tržište za mnoge mlade ljude je odavno prestalo da bude lokalno i postaje globalno. U trenutku kada na tržištu rada postoji preko 700.000 nezaposlenih krajnje je vreme da pomognemo i pokrenemo mlade da pronađu posao na globalnom, svetskom tržištu.

Želimo da u Vršcu napravimo konferenciju gde ćemo predstaviti uspešne primere ljudi koji svakodnevno žive i rade koristeći Internet za komunikaciju i rad, i da na taj način, zajedno sa ostalim motivacionim predavanjima podstaknemo publiku na učenje i usvajanje novih znanja i veština koje su konkurentne na svetskom tržištu.

 
U subotu TEDx konferencija u Nišu PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao TN   
subota, 12 oktobar 2013 01:45

Autor: Tijana Nikolić Izvor: City radio

U subotu TEDx konferencija u Nišu

U subotu, 12. oktobra, sa početkom u 11h u Pozorištu lutaka u Nišu održaće se TEDx konferencija na kojoj će posetioci imati priliku da čuju 14 govornika iz raznih oblasti.

Konferenciji će prisusutvovati oko 100 izabranih delegata, i oni će moći da čuju govore Ivana Minića, Sanje Knežević, Dragana Varagića, Tamare Kovačević, Srđana Dakića, Borislava Blagojevića, Eška Kurtića, Saše Popovića, Kristine Ivšić, Ane Divac, Nebojše Ozimića, Dejana Stojiljkovića i mnoge druge.

Govornik na TED konferenciji na raspolaganju ima ukupno 18 minuta da publici predstavi svoju ideju. Zato govornik mora biti izuzetno spreman, kako bi za to vreme uspeo da prenese svoju ideju, da iskaže njenu suštinu i na taj način promeni svet. Pokrenuti milionsku publiku na akciju svojom idejom i pričom, navesti ih da promene svoj život i učine svet boljim mestom svakako nije lako, ali zato ovi govori odišu neverovatnom energijom, kažu organizatori.

TEDx u Nišu ovog puta organizuje BEST - udruženje studenata tehnike Niš
TEDx u Nišu ovog puta organizuje BEST - udruženje studenata tehnike Niš

TEDx konferencija predstavlja idealan događaj za svakog ko je zainteresovan da čuje dobre, nove i zanimljive ideje, da predstavi svoju i preispita svoje mišljenje, znanje i stavove.

 
YouTube lekcije umesto privatnih nastavnika matematike PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 7
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
utorak, 01 oktobar 2013 16:40

YouTube lekcije umesto privatnih nastavnika matematike

Autor S. Janačković Izvor Južne vesti | Niš
Sasa-Popovic.jpg
Saša Popović

Đaci od V do VIII razreda širom Srbije, zahvaljujući zalaganju niškog profesora Saše Popovića, gradivo iz matematike će moći da utvrđuju i savladavati gledajući video lekcije na internetu.

Popović, koji je 2011. godine napravio prve edukativne video klipove na srpskom jeziku za pripremu polaganja završnog ispita iz matematike, već je obradio sve lekcije iz nastavnog programa za petake i šestake.

 
Uči Slobodno Akademija na Radiju Beograd 202 - 22.04.2013 PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 
PDISd - Akademija Uci slobodno
Napisao PDIS INFO   
utorak, 23 april 2013 00:10

Uči Slobodno Akademija na Radiju Beograd 202 - 22.04.2013

Urednik i osnivač Uči Slobodno Akademije Saša Popović u emisiji Medijska vrteška na radiju Beograd 202 govori o projektu besplatnih priprema za završni ispit iz matematike, prednostima učenja na daljinu i primeni savremenih tehnologija u obrazovanju.

 


Strana 1 od 4
joomla templateinternet security reviews
Technology template by best internet security