Drugi krug Kvalifikacija 2017/2018 – preliminarni rezultati

Preliminarne rezultata drugog kruga kvalifikacija možete videti u sledećoj tabeli. Podsećamo da plasman na Okružno takmičenje stiču svi takmičari koji nakon tri kruga kvalifikacija imaju u zbiru bar 100 poena na dva najbolje urađena kruga kvalifikacija.

Žalbe se mogu slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do subote 27. januara u 13h.

Materijale sa drugog kruga Kvalifikacija (test primere, čekere i rešenja) možete pronaći ovde. Prvi ili prva dva test primera za svaki zadatak su test primeri iz teksta zadatka, na tim primerima je feedback bio dostupan za vreme takmičenja, ovi primeri vrede 0 poena.

Možete testirati zadatke sa drugog kruga Kvalifikacija na sistemu za takmičenje uz full feedback (tj. dobićete rezultat za svaki test primer, a ne samo sa papira) do nedelje 28. januara u 13h.

Source kodovi takmičara dostupni su ovde.

Komisija je i u ovom krugu kvalifikacija detektovala neregularnosti. U rezultatima su crvenom bojom označeni učenici koji su diskvalifikovani u skladu sa Članovima 12.2, 12.3, 12.6 i 12.7 Pravlinika o takmičenjima učenika osnovnih i srednjih škola iz informatike.

Izvor: Petlja.Org