Takmičenje - Razno

Takmičenje 2018: Veb dizajn

Takmičenje 2018 – Matematika – Opštinsko – Niš – Preliminarni – 13.01.2018. godine
 
Preliminarni rezultati opštinskog nivoa takmičenja iz matematike održanog 13.01.2018.godine – Grad Niš
 
Rok za žalbe je sreda 17.01.2018.godine do 17 sati. Žalbe predati sekretaru Gimnazije „Bora Stanković“ u Nišu, navodeći samo šifru.
 
Konačni rezultati biće objavljeni u četvrtak 18.01.2018.godine.
 
Predsednik Takmičarske komisije
Nenad Totić

Metropolitan Talenti 2017

Metropolitan TALENTI

 Takmičenja iz oblasti IT-a, menadžmenta i dizajna

Iskoristi svoj talenat i osvoji stipendiju za studiranje na Univerzitetu Metropolitan! Izaberi oblast koja te zanima, pokaži svoj talenat i obezbedi sebi stipendiju u vrednosti od 6.000 do 12.000 evra.

Metropolitan TALENTI su tradicionalno takmičenje koje Univerzitet Metropolitan organizuje za učenike trećih i četvrtih razreda srednjih škola. Učenicima se pruža prilika da iskažu svoju kreativnost u oblastima informacione tehnologije, menadžment ili dizajn i osvoje stipendiju koja pokriva celokupnu školarinu na osnovnim akademskim studijama Univerziteta Metropolitan i nagradno putovanje u saradnji sa agencijom GO2Travel.

PRIJAVI SE

 Prijave otvorene do 27. marta 2017.

Kreativnom idejom do stipendije Univerziteta Metropolitan 2017 - saopštenje

SAOPŠTENJE

Takmičenje iz oblasti IT-a „Met Mobile Challenge“ za učenike srednjih škola

 KREATIVNOM IDEJOM DO STIPENDIJE UNIVERZITETA METROPOLITAN

  

Beograd, 31. januar 2017.

 

Kako bi motivisao i nagradio najtalentovanije učenike srednjih škola Univerzitet Metropolitan već godinama unazad organizuje takmičenja na kojima pobednici dobijaju punu stipendiju za osnovne akademske studije ili nagradne vaučere za pokrivanje određenog iznosa školarine. Tokom februara biće održano takmičenje iz oblasti informacionih tehnologija „Met Mobile Challenge“, koje se već četvrtu godinu zaredom realizuje u partnerstvu sa kompanijom Microsoft. Zadatak za učesnike je kreiranje ideje za mobilnu aplikaciju.

Prijave su otvorene do 16. februara 2017. godine, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem internet stranice Univerziteta Metropolitan.